Домашен лек със сапун облекчава дископатията

https://zdravno.net/narodna-medicina/domashen-lek-sas-sapun-oblekchava-diskopatiyata/110872 Zdravno.net
Домашен лек със сапун облекчава дископатията

Дископатията причинява болка при движение

Това е дегенеративна болест, която засяга дисковете между прешлените на гръбнака.Основната дейност на хрущялните дискове е да разпределят равномерно тежестта на тялото върху дисковете, да поддържат позата и да помагат някои движения на гръбнака.

Разрушителните процеси в дисковете намаляват плътността, здравината, както и тяхната хидратация. В резултат на това се появяват пукнатини, изтъняване в областите с намалена плътност.Това натоварва неравномерно отделните прешлени, както и части от тях, различна деформация и болка при някои движения, като ходене, навеждане, извъртане на шията или на врата, изправяне.

Традиционното лечение на дископатията е свързана с периоди на почивка, на физическо натоварване, рехабилитация, както и физиотерапия, прием на лекарства, облекчаващи болката.

Алтернативното лечение включва различни алтернативни техники, хранителни режими, техники за отпускане и релакс, както и лечебни тактики, хранителни добавки.

Но има един изключително ефикасен начин за лечение на дископатията. За целта ни е необходима една голяма лъжица със силна ракия, същото количество олио, настърган домашен сапун в половин чаша, както и един белтък.Всички тези съставки се разбъркват добре до пълното им хомогенизиране. След това се поставят на болните места, слага се отгоре един вестник, както и вълнен шал. Това лекарство престоява минимум два дни, за да се премахне болката.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.