Искате стройна фигура? Пийте тези напитки и гарантирано отслабвате

https://zdravno.net/narodna-medicina/iskate-stroyna-figura-piyte-tezi-napitki-i-garantirano-otslabvate/142176 Zdravno.net
Искате стройна фигура? Пийте тези напитки и гарантирано отслабвате

Стройната фигура е мечта за всеки

Но не всеки може да тренира във фитнес залите до изтощаване или да се стреми винаги към здравословното хранене.

Има няколко напитки, които ни помагат да отслабнем, без изтощителни упражнения и диети.

Топлата вода с лимон е детоксикираща напитка. Лимонът съдържа витамин С, който действа като антиоксидант и премахва токсините от тялото.

Тази комбинация стимулира отделянето на жлъчка, помага при храносмилането  и действа храната да се разгражда добре. Това предотвратява подуването на корема.

Зеленият чай помага също за отслабването. Той съдържа вещества, които ускоряват метаболизма  и помагат на тялото да гори калории, дори когато почива.

Чай с лимон  и джинджифил е друга страхотна напитка, която помага да отслабнем. Той облекчава лошото храносмилане, помага при подуването на стомаха, ускорява метаболизма и потиска апетита.

Другата напитка за отслабване е куркумата. Подправката е позната с противовъзпалителните си свойства и помага да се регулира теглото.

Пиенето на вода с куркума след вечеря помага за детоксикация на черния дроб, одобрява храносмилането и помага да се загубят мазнини.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.