Лекувате щитовидната жлеза с две прости рецепти

https://zdravno.net/narodna-medicina/lekuvate-shtitovidnata-zhleza-s-dve-prosti-recepti/116861 Zdravno.net
Лекувате щитовидната жлеза с две прости рецепти

Щитовидната жлеза е много важна за здравето ни

Тя  е една от вай-важните органи за ендокринната ни система.Тя се намира в предната част на шията ни.Ако тя се увеличи, това може да пречи на преглъщането, както и да притиска хранопровода ни.

От двете страни на щитовидната жлеза минават важни съдове за главата, както и за мозъка ни. Ролята на щитовидната жлеза е много важна. Тя отговаря за консумацията на кислород от тялото, метаболизма, енергийния баланс, както и за производството на топлина.

Ако щитовидната жлеза боледува, тогава това може да удари обмяната на веществата, храносмилането, вида на кожата, косата, апетита и на други фактори за здравето ни.

Но две рецепти може да излекуват щитовидната жлеза и да помогнат тя да функционира нормално. За едната са необходими компрес с билки от хвощ.Той се поставя в торбичка от естествен материал и се вари около десет-петнадесет минути.Държи се върху подутата шия около два часа.

Ако има дифузен възел или гуша от втора или трета степен, тогава може да използваме друга рецепта. За лекарството са необходими две големи лъжици свинска мазнина,както и голяма лъжица горчив пелин на прах. От тази смес се слага на тензуха и се държи върху шията четиридесет минути.Това лекарство се прави няколко часа преди да легнем. Лечението продължава 45 дни.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.