От народната медицина: С тази рецепта се защитаваме от женски болести

https://zdravno.net/narodna-medicina/ot-narodnata-medicina-s-tazi-recepta-se-zashtitavame-ot-zhenski-bolesti/144682 Zdravno.net
От народната медицина: С тази рецепта се защитаваме от женски болести

Гинекологичните болести при жените нарастват с всяка година

Възрастовата граница пада, което е още един голям проблем.Затова, от изключителна важност е профилактиката, както и ранната диагностика за по-ефективно лечение.

За огромно съжаление много жени не обръщат внимание на здравето си, докато не стане късно.

Народна рецепта помага не само за профилактиката, но и за лечение на много гинекологични заболявания при жените.

В основата на природното лекарство стои малината. Този нежен плод е  богат на салицилова киселина, която разрежда гъстата кръв.Тя пречи за образуване на кисти, както и на други опасни образувания.

Малината е известна още като женско зрънце и оказва положителен ефект върху здравето на жените.

Съдържа фолиева киселина, витамин С и микроелементи, които забавят стареенето на клетките.Малините са отлично природно лекарство. Но да внимават хората с алергии, с подагра и бъбречни заболявания.

Как се приготвя рецептата? Трилитров буркан се пълни с малини, плодовете може да са свежи или замразени. Добавяме шепа цвят от невен  и три супени лъжици мед. Залива се с водка и се оставя на тъмно и сухо за два месеца.

Начин на приемане:

Взима се по 20 милилитра от лекарството за превенция. За лечение трябва да се взима по една супена лъжица три пъти на ден, на гладно.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.