Пийте тези напитки!За да ускорите метаболизма и отслабнете

https://zdravno.net/narodna-medicina/piyte-tezi-napitkiza-da-uskorite-metabolizma-i-otslabnete/122292 Zdravno.net
Пийте тези напитки!За да ускорите метаболизма и отслабнете

Има няколко напитки, които ни правят слаби и стройни

С тях топите мазнините и най-вече на корема, ако ги консумирате редовно.Първенец в това отношение е зеления чай. Богат е  на кофеин и флавоноиди.

Тези съставки ускоряват метаболизма и помагат за отслабването. Достатъчно е да пием по две-три чаши на ден.

Мазнините гори и доматения сок.Една голяма чаша на ден от него и около половината мазнини на корема бързо ще се стопят.

Друга „вълшебна“ напитка е ябълковия оцет. Той активира метаболизма и преработва мазнините за енергия. Достатъчно е да се приемат по две-три големи лъжици, но разтворени във вода.

Чай от джинджифил също дава своя принос в борбата с мазнините. Експертите препоръчват този чай да се взима сутрин, на гладно.

Също е добре да се пие преди всяко хранене.За да приготвите този чай, трябва да настържете чаена лъжичка и половина от корен на джинджифил.След което да го сложите във вряла вода, за да престои известно време и тогава го изпийте. Може да го овкусите с мед и лимонов сок.

Едва ли би могло да ни изненада ,че списъкът приключва с водата.Тя е отлично средство да изведете токсините от тялото и да се пречистите.

Необходимо е да пиете поне по осем чаши на ден вода, иначе може да се обезводните и да предизвикате сътресение на организма.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.