Рецепта от 5-ти век чисти артерии и удължава живота

https://zdravno.net/narodna-medicina/recepta-ot-5-ti-vek-chisti-arterii-i-udalzhava-zhivota/114052 Zdravno.net
Рецепта от 5-ти век чисти артерии и удължава живота

Тази рецепта е от 5-ти век преди новата ера, намерена изписана на глинени съдове

Открита е от експедиция на Юнеско през 1971 година в манастирите на Тбилиси. Сега тя е преведена на много езици.

Ето какви съставки са необходими за изпълнение на това чудодейно лекарство. За целта са необходими по сто грама от жълт кантарион, лайка, брезови пъпки, както и безсмъртниче.

Всичките билки се смилат в мелачката и се изсипват в съд, който се затваря.Вечерта взимаме по една голяма лъжица от билките и ги заливаме с половин литър вряла вода.

Оставяме ги да се запарят за около двадесетина минути, след което прецеждаме през памучен плах, не през тензух или марля. Наливаме горещата смес в чаша и прибавяме малка лъжица мед.

Лекарството приемаме след като вечеряме. След това не бива да пием или да хапваме нищо, за да може да действа.

Това се прави всеки ден, до изчерпване на цялото количество от смлените билки.

Лечението на настройката се извършва на всеки пет години. Това природно лекарство подобрява метаболизма, изчиства мазнините, както и натрупаните течности.Това правят съдовете, както и кръвоносните много еластични. Което ни предпазва от атеросклероза,инсулт, инфаркт. Помага ни и срещу стенокардия, високо кръвно налягане. Премахва шума в ушите,възстановява зрението и ни подмладява.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.