С тази домашна напитка чистите инфекция по пикочните пътища

https://zdravno.net/narodna-medicina/s-tazi-domashna-napitka-chistite-infekciya-po-pikochnite-patishta/130921 Zdravno.net
С тази домашна напитка чистите инфекция по пикочните пътища

Инфекцията по пикочните пътища започва с вируси и бактерии

Когато тези микроби открият благоприятна среда, те веднага започват да се размножават  и да заразяват.Лошата хигиена може да причини това размножаване, както и заразата.Вирусите и бактериите може да се появят при носене на мокро бельо, както и при плътно прилепнало такова или незащитен с@кс.

Появата на тези микроби съобщава, че имунната ви система е снижена. Те правят това, защото показват, че нямате достатъчно защитни механизми.Именно те парират разпространението на вредните микроорганизми.

Когато вирусите и бактериите се размножават, причиняват болки в таза. Освен това те причиняват парене при уриниране. Или общ дискомфорт, треска, че дори и студени тръпки.

За да се предпазите от тези инфекции може да използвате проста домашна рецепта. За целта са ни необходими чаша кокосова вода и сокът на половин лимон.

Приготвя се, като се вземе водата от зелен кокос и се смеси със сока от половин лимон.

Диуретичните свойства на тази напитка увеличава производството на урина.Така се прочистват пикочните пътища и пикочния мехур.

Напитката се пие сутрин и следобед. Лекарството си приема дотогава, докато инфекцията се излекува, препоръчват експертите.

Източник: Здраве.то

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.