Страдате от разширени вени: Лечебен разтвор с водка и...ни спасява от тях!

https://zdravno.net/narodna-medicina/stradate-ot-razshireni-veni-lecheben-raztvor-s-vodka-ini-spasyava-ot-tyah/48663 Zdravno.net
Страдате от разширени вени: Лечебен разтвор с водка и...ни спасява от тях!

Разширените вени са огромен проблем за здравето

  Разширените вени се образуват заради различни фактори и обстоятелства. [caption id="attachment_5808" align="alignright" width="365"]разширени вени Разширените вени се лекуват и с народен илач, сн. Фейсбук[/caption] Те не само развалят външния вид на краката, но и могат да предизвита образуване на тромбози. Според лечителите обаче те не са проблем, докато в аптеките има аспирин. Но това лекарство действа не само вътрешно, но и за намазване. Ефектът е уникален и наистина действа. Лечебният разтвор се получава чрез смесване на аспирин с водка. Как се приготвя вълшебния илач? Счекват се десетина таблетки аспирин и се прибавя 250 г алкохол. След което се оставя да престо идва дни. Как се прилага разтвора? За лечение на разширени вени слагаме от разтвора на марля, поставяме на проблемното място за една нощ, като увиваме в превръзка. На сутринта изплакваме краката иги намазваме с крем. Повтаряме процедурата всяка вечер в продължение на десетина дни. Ефектът наистина е поразителен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.