Светило в руската медицина дава прост лек за здраво сърце и дълъг живот!

https://zdravno.net/narodna-medicina/svetilo-v-ruskata-medicina-dava-prost-lek-za-zdravo-sarce-i-dalag-zhivot/48680 Zdravno.net
Светило в руската медицина дава прост лек за здраво сърце и дълъг живот!

Светило в руската медицина издава прост лек за дълголетие

  Проф. Ренат Акчурин е сред светилата на руската медицина. Той е един от най-добрите сърдечни хирурзи. Има множество титли и звания, сред които академик на Академията на науките на [caption id="attachment_5887" align="alignright" width="365"]сърце Кардиохирургът проф. Ренат Акчурин дава народен лек за здраво сърце и дълголетие, сн. Фейсбук[/caption] Република Башкортостан и почетен член на Академията на науките на Република Татарстан. Топ специалистът ръководи отдела по сърдечносъдова хирургия в Института по клинична кардиология на А. Л. Мясников на Руския кардиологичен изследователски и производствен център RAMS. Той е начело и на държавната програма за развитие на високотехнологичната медицина. Вйъпреки че работи по най-съвременните методи, кардиохирургът не отрича и силата на народната медицина. Лекът за дълъг живот за него са две съставки-мед и канела. Медът е известен с химичния си състав, който няма алтернатива сред другите храни. Комбиниран с канела лечебните му качества се утрояват, пише „Ретро”. Рецептата, която проф. Акчурин препоръчва, е съвсем проста. Състои се от 5 лъжички мед и 1 лъжичка нанела. Може и в друг обем, но съотношението трябва да се запази. Всеуки ден, ако хапвате по една лъжичка от тази смес, преди или със закуската ефекта е поразителен. Понижава нивото на холестерола в кръвта и подобрява сърдечните съкращения. Артериите и вените, които губят своята еластичност с възрастта, също ще се подобрят. Възрастните хора, които редовно приемат мед и канела, подобряват концентрацията на внимание и повишават жизнените функции. Вкусното лекарство е полезно и артрит: 2 лъжички мед и 1 малка лъжичка канела се разреждат в чаша топла вода. Резултатът е видим само след седмица. При кожни заболявания смесете мед и канела в равни пропорции. Нанесете върху засегнатите участници. При косопад смес от 1 супена лъжица мед и 1 чаена лъжица канела с добавен леко загрят зехтин се нанасят върху корените на косата. Измива си след 15 минути. При простуда, грип, при разстройства на стомаха, при повишено образуване на газове, лекарството действа уникално. Доказано е, че една супена лъжица мед и една чаена лъжичка канела 3 пъти дневно успешно лекува и рак на стомаха и на костите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.