Тази напитка е суперлек за здравето, прочиства артериите

https://zdravno.net/narodna-medicina/tazi-napitka-e-superlek-za-zdraveto-prochistva-arteriite/143420 Zdravno.net
Тази напитка е суперлек за здравето, прочиства артериите

Здравето е най-ценното притежание за всеки човек

Без здраве не можем да постигнем нещата, към които се стремим в живота си. То е най-голямото ни богатство и към него трябва да се стремим всеки съзнателен миг в живота си.

Понякога, когато подреждаме приоритетите в живота си, го поставяме на някое по-задно място. Но без здраве ние просто сме загубени. Здравето  е състояние на хармония и равновесие и може да обобщим с една дума-щастие.

Има една напитка, която ни дарява супер здраве и ни помага да се преборим с много опасни болести.

Според мнението на експерти тази напитка намалява с около 60 на сто вероятността да се разболеем от онкологични болести и ни защитава с около 15 на сто от риск от развитие на диабет тип 2.

Какви продукти ни трябват за напитката?

Две супени лъжици мляно кафе, сто милилитра вода и 70 грама краве масло. То може да е разтопено или да използвате кокосово масло.

Как се приготвя? Кафето се сварява и се добавя бучката масло. Първият и вторият път може да намалите количеството на маслото и постепенно да го увеличавате.

Напитката подобрява здравето и функциите на главния мозък.Лечебното кафе се използва и за отслабване, прочиства и артериите.

Източник: Здраве.то, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.