Тези 3 чая: Произвеждат колаген и правят кожата сияйна

https://zdravno.net/narodna-medicina/tezi-3-chaya-proizvezhdat-kolagen-i-pravyat-kozhata-siyayna/143736 Zdravno.net
Тези 3 чая: Произвеждат колаген и правят кожата сияйна

Тези три чая са богати на антиоксиданти и осигуряват жизненоважни вещества

Топлите напитки помагат да се увеличи производството на колаген и правят кожата сияйна след 40-те.

Зеленият чай е прекрасна напитка, като антиоксидантите в нея намаляват възпаленията на кожата. Те помагат също така тя да се възстанови.

Според някои проучвания зеленият чай намалява увреждането на кожата от слънцето и я пази от слънчевите лъчи.

Чаят от хибискус или плодовите чайове са без кофеин и без калории. Заради съдържанието на антиоксидантите в тях той може да намали процесите на стареене.

Този чай е пълен с хранителни вещества, както и с група витамини като А, С, група В и цинк, както и желязо.Този чай съдържа и омега 3-мастни киселини, както и вещества, които придават на кожата блясък и я правят сияйна.

Чаят от хибискус ще осигури полезни антиоксиданти и хидратация на кожата, като стимулират и производството на колаген. Това ще направи кожата стегната и здрава.

Чаят от джинджифил се бори с подуването и възпалението. Заради съдържанието на антиоксидантите, които намаляват увреждането от свободните радикали.

Този чай се грижи не само за здравината и еластичността на кожата, но и за цялостното здраве на организма, като ни зарежда с енергия.

Източник: Здраве.то, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.