Възможно е: Високото кръвно налягане изчезва с чуден домашен илач!

https://zdravno.net/narodna-medicina/vazmozhno-e-visokoto-kravno-nalyagane-izchezva-s-chuden-domashen-ilach/48657 Zdravno.net
Възможно е: Високото кръвно налягане изчезва с чуден домашен илач!

Високото кръвно се лекуват с домашни средства

  Лечението на високото кръвно налягане води до овладяване на болката, която предизвикват. В по-тежките случаи се налага и оперативно лечение. [caption id="attachment_5778" align="alignright" width="365"]високо кръвно налягане Високото кръвно налягане се лекува и с народни илачи, сн. Фейсбук[/caption] Все още няма лекарства, които да ни избавят завинаги от страданията, причинени от високото кръвно налягане. Но народната медицина твърди съвсем друго. Но 75-годишната Мита Николова от плевенското село Реселец разбива тези митове. Тя дълги години страда от високо кръвно налягане. Пие четири вида лекарства, а ефекта е почти нулев. Но в един момент прави собствено лекарство и оттогава няма никакъв проблем с кръвното. Пие го 3-4 месеца през 2011 година и повече не се оплаква от болестта си. След това е давала рецептата на повече от 1800 човека и не е получила нигативни отзиви. Ето какво ни е необходимо за чудното лекарство: Смесват се 400 г белен чесън с 3 обелени и изчистени от семките лимона. Всичко това минава през машина за мелене или миксер. Слага се в тъмна бутилка и се запечатва отгоре с фолио. Оставя се на тъмно и студено място 24 дни. На 25-я ден вече е годно за употреба, пише "Десант". В чаена чаша се слагат 2 с. л. кисело мляко, към него се прибавя 1 ч. л. от сместа, ½ л. канела, 1 л. мед и 10-15 капки клеева тинктура и се пие преди лягане. Сутрин се приема същата комбинация, но без чесъна и лимоните. Още първата седмица двете граници на кръвното налягане се нормализират. И след като спира да го пие то е нормално, а сърцето и бъбреците също са в ред.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.