Истината за здравето на Радина Червенова: Ето защо изглежда така!

https://zdravno.net/zdravni-novini/istinata-za-zdraveto-na-radina-chervenova-eto-zashto-izglezhda-taka/46943 Zdravno.net
Истината за здравето на Радина Червенова: Ето защо изглежда така!

Радина Червенова се грижи ежедневно за своето здраве и това си личи!
Новинарката Радина Червенова от поне 30 години насам изглежда зашеметяващо. Когато имаш подобна визия, е логично и твоето здраве да е на много високо ниво. Точно такъв е случаят с иконата на „По света и у нас“.

Тя има няколко начина за поддържане на външния си вид. Най-важният от тях е любовта. Това е съставката, която години наред я е държала в изрядно здраве.

С мъжа й Коко Каменаров са едни от щастливците сред женените, които се отдават често на физическа проява на любов. Това продължава и до днес.

Носят се легенди, че по време на медения си месец Радина и Коко не са излезли от стаята си нито за миг. Поръчвали си храна по телефона, а в останалото време се отдавали един на друг.

Неслучайно двойката има цели 4 деца. Когато практикуваш толкова често най-приятния занаят, няма как да не ти се народят доста наследници.

Другият важен фактор за перфектното здраве на журналистката е спортът. Всяка сутрин тя бяга по поне час в градинката до вкъщи, като така не само отслабва, но и калява тялото си.

Радина Червенова е сред най-красивите лица на родния ефир от десетилетия. Тя поддържа кожата си свежа, като я маже с крам от краставица.

Хранителният режим на червенокосата красавица е много стриктен. От 20 години тя не хапва нищо преди 12:00 ч. Освен това не яде нищо след 19:00 ч. Така в отрязък от едва 7 часа трябва да се нахрани и тя го прави. По този начин напълняването е просто невъзможно.

Приятелите на Радина твърдят, че тя има кръвно 120 на 80 винаги когато си го мери. Това се постига с голяма воля, която явно журналистката има.


„Да имаш такова здраве на 57 г. е подвиг. Никога не сме я видели да се оплаква от някакви болки. За всичките тези години почти не е излизала в болнични.“ – споделят колеги на Червенова в БНТ.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.