За гладка кожа БЕЗ болезнени процедури – решението е Philips Lumea от Техномаркет

https://zdravno.net/zdravni-novini/za-gladka-kozha-bez-bolezneni-proceduri-reshenieto-e-philips-lumea-ot-tehnomarket-7/131966 Zdravno.net
За гладка кожа БЕЗ болезнени процедури – решението е Philips Lumea от Техномаркет

Най-интелигентният, бърз и безкабелен фотоепилатор се предлага в магазините на търговската верига на цена от 1,049.00 лв.

Техномаркет предоставя изключителна възможност да се насладим на гладка кожа без косъмчета в продължение на 12 месеца, с най-бързия и интелигентен безкабелен фотоепилатор Philips Lumea, снабден с технология SenseIQ. Освен, че превръща кожата в коприна, той вече разполага с ексклузивни функции на SkinAI в приложението Lumea IPL, за да анализира кожата ви и да проследява напредъка с процедурите.

 

Като лидер в областта на здравните технологии, Philips разработи Lumea IPL в консултация с дерматолози – за лесно и ефективно използване в безопасността на Вашия дом. Благодарение на технологията, използвана в професионалните салони, Lumea IPL предлага нежно третиране – дори и на чувствителни зони.

 

За допълнително удобство серията Lumea 9900 е единственият фотоепилатор на бранда с безкабелна функционалност, което прави още по-лесно достигането до всяко място с прецизност и използването му където пожелаете.

 

Клиенти споделят, че това е един от най-ефективните фотоепилатори, т.к е необходимо да се използва доста по-рядко от други подобни алтернативи. В началото е добре процедурите да се правят на всеки две седмици, като покриването на двете подбедрици отнема само 8,5 минути.

Специално проектираните му приставки перфектно пасват на извивките на тялото Ви и задействат най-ефективните програми за всяка област.

 

Серията Lumea 9900 има пет леснорегулируеми настройки на светлината, а сензорът SmartSkin прочита тона на кожата и помага да бъде намерена най-удобната настройка. Интелигентните приставки адаптират третирането за всяка област на тялото.

 

Philips Lumea е перфектният подарък за дамите по случай 8-ми март, а в най-новата брошура на Техномаркет той може да бъде закупен на изключителната цена от 1,049.00 лв.

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.