Бомба: Тази „диета“ разболява катастрофално черния дроб

https://zdravno.net/bolesti/bomba-tazi-dieta-razbolyava-katastrofalno-cherniya-drob/52702 Zdravno.net
Бомба: Тази „диета“ разболява катастрофално черния дроб

Черният дроб се „поразява“ от тази диета

Ако я консумирате това редовно, много скоро ще се разболее този важен органи, дори да е много здрав. За това предупреждават специалистите.

А въпросният хранителен режим включва по пет чаши кафе еспресо на ден, а вечерята да е от агнешки шишчета или пържоли, барбекю, обилно полети с няколко чаши червено вино.

Ако подобна храна не е постоянна, тогава нещата може да се разминат. Но щом тя ви става всекидневна, тогава проблемите много скоро ще „почукат на вратата ви“, твърдят експертите.

Една чашка с кафе дневно е добре, но с повече да не се прекалява. Ако дори употребявате тази „диета“ често, може да ви се размине, стига да имате здрав метаболизъм. Но никой не знае какво е здравното му състояние на сто процента, затова е добре да не се предизвиква съдбата, коментират лекари.

По думите на доктори хора, които имат силни ензимни системи, тогава може да си позволят честата консумация на тези храни и продукти.

Но във всички случаи е добре да знаем какво слагаме на масата, какво консумираме и това как се отразява на нашето здраве. Защото разнообразната храна, чистият въздух, сезонните плодове и зеленчуци ни правят здрави и запазват функциите на вътрешните ни органи.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.