Край на досадните хлебарки! С това растение ги държите далеч от дома

https://zdravno.net/bolesti/kray-na-dosadnite-hlebarki-s-tova-rastenie-gi-darzhite-dalech-ot-doma/140600 Zdravno.net
Край на досадните хлебарки! С това растение ги държите далеч от дома

Хлебарките са насекомите, които никой не иска да среща

Те не само са досадни и противни, но пренасят много зарази и болести.Едни от най-неприятните инсекти са преносители на такива опасни заболявания като астма, гастроентерит, дизентерия, салмонела и много други.

Затова, когато ги забележим в дома си, трябва по възможно най-бързия начин да се отървем от тях. Често химическите средства не са така надеждни и с тях не можем окончателно да се избавим от гадните насекоми.

И тук на помощ отново ни идва природната аптека. Има едно растение, което гони далеч от дома ни вредните насекоми.

С него не само ще освежите жилището си, но и ще прогоните завинаги вредните нашественици.И трябва да помним едно нещо. Ако забележим поне една хлебарка в жилището си, след нея има още поне десетина, които в момента не виждаме, предупреждават експертите.

Но с този метод не само ще спестите средства, той е доста практичен и икономичен.

И това е лавандулата. Нужни са само няколко стръкчета от растението, което да поставите на местата, където сте забелязали, че излизат хлебарките.

Въпреки че за много хора този аромат е доста приятен, хлебарките не могат да го понасят и бягат далеч от него.

Източник: Актуално.ком, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.