Мале мила! Цели 10 слънчеви изригвания ни атакуват през март

https://zdravno.net/bolesti/male-mila-celi-10-slanchevi-izrigvaniya-ni-atakuvat-prez-mart/128619 Zdravno.net
Мале мила! Цели 10 слънчеви изригвания ни атакуват през март

Женският месец ни носи „огромни“ изненади

Не една, две или три, а цели десет магнитни бури ни атакуват през този месец.

Те няма да са безобидни, а опасни, предупреждават експертите.Първата от месеца се очаква на датите 3-4-ти март, която ще е сравнително слаба от поредицата.По-силната магнитна буря ще бъде на датите 9-ти и 10-ти март.

Следващото слънчево изригване, наистина с по-голяма мощност, експертите очакват да е на 15-16-тия ден от месеца.

Малко затишие след това, защото поредната магнитна буря ще е на 22-март, но тя ще има по-слабо влияние и сила. Но едва сме си отдъхнали задава се по-мощната и последна за месеца. Датите на магнитните бури ще са на 26-ти и на 28-и март.

Експертите припомнят, че слънчевите изригвания са по-опасни за хората, които са чувствителни към тях. Както и към тези, които страдат от хронични болежки.

Също така оказват влияние на по-възрастните хора, на бременните жени и на тези с отслабен имунитет.

Признаците за магнитните бури може да са най-различни. Но най-често срещаните са болки в главата, виене на свят,гадене, повръщане, също така и болки в ставите  и мускулите.

Слънчевите изригвания оказват влияние и на кръвното, като го повишават. Сериозните заболявания се случват рядко в дните, когато ни атакуват изригванията на слънцето. За повечето хора магнитните бури преминават без проблеми за тяхното здраве.

Източник: Здраве.то

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.