Не пренебрегвайте тези симптоми на червата! Може да разкриват онкологично заболяване

https://zdravno.net/bolesti/ne-prenebregvayte-tezi-simptomi-na-chervata-mozhe-da-razkrivat-onkologichno-zabolyavane/134932 Zdravno.net
Не пренебрегвайте тези симптоми на червата! Може да разкриват  онкологично заболяване

Има няколко симптоми, сигнализиращи за опасно онкологично заболяване

Тях не бива да пренебрегвате, алармират лекарите.Например прекомерната бледност на лицето, развиващата се анемия, виене на свят, постоянни болки в главата, може да сочат, че имате рак на мервата.

Намаляване на апетита и отвращение към месните храни също може да са признаци за развитието на рак на червата.Не бива да се пренебрегват и други симптоми. Такива като лош дъх в устата, оригване, получаване на киселини, гадене или повръщане.

В тази връзка добре е да обърнете внимание на здравето си и най-вече на червата, ако постоянно чувствате болки в стомаха, подуване на корема, запек  и диария, както и поява на слуз, кръв или гной в изпражненията.

Ракът на червата може да засегне както тънките, така и дебелото черво. Ако забележите всичките тези симптоми, добре е да се обърнете към специализирана помощ, за да може да се излекувате навреме. И за да се предотврати развитието и задълбочаването на болестта. Единствено лекар може да потвърди или отхвърли опасната диагноза.

Източник: Здраве.то, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.