С тези трикове ще заспите и излекувате доста неща

https://zdravno.net/bolesti/s-tezi-trikove-shte-zaspite-i-izlekuvate-dosta-neshta/111863 Zdravno.net
С тези трикове ще заспите и излекувате доста неща

Човешкото тяло е уникално

То е сложно и комплексно и не можем да го разберем напълно. Но има няколко трика, с които може да го излъжем и да се отървем от дискомфорта.

Страдате ли от мигрена, не бързайте с хапчетата. Сложете си и двете ръце в по-студена вода и ги шавайте.

Понякога се смеем в неподходящо време или продължително време. За да спрете, просто се ощипете.

Много често съветват тези, които страдат от безсъние, да преброяват овце. Друг начин да се справите с проблема е да почнете да мигате доста често, в разстояние на една минута.

Ако страдате от акне и искате да се отървете от него, направете следното. В края на къпането наплискайте лицето си с по-студена вода. Студената вода затваря порите на лицето и пази от мръсотия.

Струва ви се  понякога, че не чувате добре. Трябва да знаете, че дясното ухо улавя по-добре речта и думите, лявото-звуци и музика.

Налага ли ви се да научите реч или текст, които трябва да кажете пред публика, сторете това. Вечерта, преди да заспите, прочетете я на глас. На другата сутрин ще сте запомнили огромна част от нея.

Още в леглото ли сте и ви се вие свят, стъпете с един от краката си на  пода, за да дадете възможност на мозъка да изчисли позицията на вашето тяло.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.