С този еликсир пазите белите дробове от рак

https://zdravno.net/bolesti/s-tozi-eliksir-pazite-belite-drobove-ot-rak/112436 Zdravno.net
С този еликсир пазите белите дробове от рак

Най-много страдат от пушенето белите дробове

В тези важни дихателни органи се натрупват никотин и смола, които съставят цигарите. Тези вредни съставки се натрупват в белите дробове дори и да не сте пасивни пушачи. За да се избегнат болестите и уврежданията, тези болестотворни съставки трябва да се отмият.

След като се натрупват в белия дроб, те придобиват почти черен цвят. Но с този еликсир те се прочистват и това може да е като профилактика за рак на белия дроб.

За да се приготви чудотворната отвара са ни необходими следните съставки. Трябва ни литър вода. Освен това да имаме 400 грама кромид лук, два малки лъжички джинджифил, същото количество и куркума и 400 грама за мед.

Как се приготвя отварата? Слагаме нарязаният лук във водата и оставяме на котлона, за да заври. След което добавяме настъргания джинджифил, както и куркумата.

Спецовете съветват да се използват само пресните корени, да не се използва прахообразната форма. Защото подправките на прах губят много от лековитите се преимущества, като стоят в магазините.

Оставяме сместа да ври за около десетина минути, след което прибавяме меда. Разбъркваме го хубаво и оставяме еликсира да изстине.Ако искате разтвора да е по-гъст, оставя се на котлона да ври по-продължително време. Приема се по две големи лъжици сутрин и вечер, преди да се нахраните.

Това вълшебно лекарство възстановява функциите на белите дробове.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.