Стари, но изпитани!Народната медицина ни спасява от сгъстената кръв

https://zdravno.net/bolesti/stari-no-izpitaninarodnata-medicina-ni-spasyava-ot-sgastenata-krav/110043 Zdravno.net
Стари, но изпитани!Народната медицина ни спасява от сгъстената кръв

Сгъстената кръв ни носи много и опасни болести

Тя води до инфаркт, инсулт, белодробна емболия, които може да са фатални. Има различни лекарства, които ни помагат да разредим кръвта си. Но и тук народната медицина ни идва на помощ. Стари, но изпитани рецепти ни позволяват да разреждаме кръвта си.

При една от рецептите ни е необходима половинка водка, с която заливаме 100 грама смляно индийско орехче. Оставаме сместа да престои 21 дни и след това я прецеждаме. Приемаме по 20-30 капки от нея, разтворени в чаша топла вода. Три пъти на ден, половин час преди да хапваме. Прекъсваме за десетина дни, след което повтаряме до пълни пет курса на лечение.

Другият начин да разредите кръвта си е като ядете всеки ден по една голяма лъжица от пшенични кълнове. Добре е да ги съчетаете със салати, както и малка лъжичка ленено масло. По това време е добре да намалите тестените изделия, както и консумацията на хляб.

За третата рецепта е необходимо около четири сантиметров корен от джинджифил, който да настържете. Добавяте щипка канела и малка лъжичка зелен чай и всичко това заливате с половин литър гореща вода. Оставяме да престои и слагаме сок от половин лимон и малко мед. Отварата се пие на няколко приема.Тази смес не само разрежда кръвта, но и нормализира кръвното, подобрява съня и настроението, премахва болките в главата. Човек става бодър и подобрява кръвната си картина.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.