Супер напитка за здрав имунитет!

https://zdravno.net/bolesti/super-napitka-za-zdrav-imunitet/113819 Zdravno.net
Супер напитка за здрав имунитет!

Лято е, но и сега е необходимо да имаме здрав имунитет

Тази напитка не само засилва имунната система, но и лекува от куп заболявания. Тя носи огромна полза за здравето, доволни са потребителите.

Напитката се приготвя лесно и не струва скъпо, но дарява безценно здраве за организма ни.

За здравословната отвара са ни необходими един портокал, лимон, половин малка лъжичка куркума и около петдесетина грама корен от пресен джинджифил.

Лимонът и портокала се изстисква в обикновена или електрическа сокоизстисквачка, като се слагат в блендер. После се прибавят куркумата и коренът от джинджифил, както и голяма чаша с вода. Съставките се омесват до получаване на  хомогенна смес. Тя се прецежда, за да се премахнат остатъците от джинджифила и се слага в буркан с капачка или в шише със запушалка. Съхранява се на хладно в хладилника. Приема се по сто грама сутрин на гладно, преди хранене.

Ползите от тази здравословна напитка са огромни. Тези, които са я пили твърдят, че много скоро, около седем-до десетина дни се вижда ползата от нея. Тя нормализира високото кръвно налягане,прочиства организма от токсини, подобрява зрението.

Убива бактерии и и вируси, пази организма от болести, засилва имунната система и пази здравето от различни заболявания.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.