Тези плодове пазят червата ни от рак

https://zdravno.net/bolesti/tezi-plodove-pazyat-chervata-ni-ot-rak/112347 Zdravno.net
Тези плодове пазят червата ни от рак

Има плодове, които предпазват червата ни от ракови заболявания

Такива са крушите, ябълките и бананите. Причината е в тяхното съдържание. Тези подове са богати на разтворими фибри-пектин.Именно тези вещества подтиснат развитието на раковите клетки в червата.

Пектинът помага в борбата със запека, освен това парира растежа на раковите клетки и предпазват червата от онкологични болести.

Друго предпазно средство е пиенето на вода с лимон, сутрин. Мнозина се притесняват, че по този начин организма ни се окислява и това може да вреди на тялото, в един момент. Но притесненията не са основателни, категорични са експертите. По думите им, след като течността навлезе в тялото ни, тогава се трансформира и средата става по-алкална.

Така направената напитка ни помага да лекуваме проблеми със стомаха и с червата.Вода с лимон ни помага да се предпазим от симптомите, освен това подобрява работата на червата и ускорява метаболитните процеси.

В тази връзка експертите съветват да пием сутрин вода с лимон, за да имаме здрави и перфектно работещи черва и органи, свързани с тяхната дейност. Хапването на тези плодове не само ускорява метаболизма и подобрява дейността на червата, но и ни предпазва от опасните онкологични заболявания, свързани със стомашно-чревната дейност.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.