Това е напитката на дълголетието!Пази от много болести

https://zdravno.net/bolesti/tova-e-napitkata-na-dalgoletietopazi-ot-mnogo-bolesti/133578 Zdravno.net
Това е напитката на дълголетието!Пази от много болести

Всеки иска да живее дълго, но без болести и проблеми

Както в древността, така и в наши дни желанието да удължим живота си е голяма, само че едновременно с това и да сме здрави, за да се радваме на това.

Спецовете са категорични, че има напитка, която ако пием всеки ден, ще живеем по-дълго и без болести.Причината е, че намалява риска от много болести, включително и от рака. Това разкриват резултатите от изследване, продължило няколко месеца.

По думите на експертите напитката от нар е истински еликсир, който върши чудеса за здравето ни. Отговорът на въпроса е уролитин А. Същото това вещество се грижи за продължителността на живота и то дълъг живот, но без болести.

Веществото оказва положителен ефект на митохондриите, в резултат на което състоянието на мускулите се подобрява.Киселата напитка пази от много болести, както онкологични, така и сърдечни.

Сокът от нар е особено полезен за мъжете, защото пази простатата от болести.От напитката трябва да се пие по малко, но всеки ден, за да е ефектът пълен, е съветът на спецовете.

Източник: Жената.блиц.бг

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.