Този плод върши чудеса със здравето! Пази от опасни болести

https://zdravno.net/bolesti/tozi-plod-varshi-chudesa-sas-zdraveto-pazi-ot-opasni-bolesti/144518 Zdravno.net
Този плод върши чудеса със здравето! Пази от опасни болести

Този плод дарява здраве и дълголетие

Този плод дори предпазва от онкологични заболявания. Според експертите този южен плод пази от три вади рак и това е касиса.

Този плод има широк спектър от лечебни свойства. Полезните съставки, които притежава пазят и от тежки заболявания, като диабет, рак и инфаркт.

Има доказателства, че касисът съдържа вещества, които пазят от рак на хранопровода, рак на белите дробове и рак на кожата. Тези вещества са естествени антиоксиданти, които премахват свободните радикали.

Ракът на червата е едно от най-опасните заболявания за хората.

Но по думите на експертите зеленчуците, горските плодове, пълнозърнестите храни, млечните продукти  и достатъчния прием на вода извършват профилактика на този вид онкологично заболяване.

По думите на лекарите заместителите на захарта са по-опасни от самата захар. Те може да провокират развитието на онкологични заболявания.

Добра профилактика за всички тези опасни болести е и консумацията на касиса, който е като аптека за здравето ни.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.