Учени доказаха: Отвара от глухарче ни предпазва от рак

https://zdravno.net/bolesti/ucheni-dokazaha-otvara-ot-gluharche-ni-predpazva-ot-rak/110741 Zdravno.net
Учени доказаха: Отвара от глухарче ни предпазва от рак

Глухарчето често е недооценено

Когато расте в дворовете, този плевел се изскубва яростно, за да пазим цветята и градината от него. Но глухарчето притежава цяла аптека от полезни вещества. Това вече са го доказали специалистите по света.

Корените му ни помагат да разграждаме мазнините, да лекуваме черния си дроб, да премахваме токсините от тялото си.

Тази билка лекува бъбреците, черния дроб, както и далака. Това растение съдържа един куп витамини, като А,К,С,Е и още много в състава си.Освен това категорично е доказвано, че лекува някои видове пак.

Американец, болен от левкемия се излекувал след като пиел отвара от корени на глухарче. И това с изненада установили американски  и канадски учени.

Той бил диагностициран с тази опасна болест, но три години по-късно, след като пил от отварата с глухарчета, влезнал в ремисия  и повече ракът не се завърнал. Това накарало учените да изследват настройката и установили, че глухарчето съдържа вещества, каквито има в известен препарат за онкологии, само че в доста по-чист  и натурален вид.Вече е установено, че настройката от корени на глухарче действа срещу рак на панкреаса, на дебелото черво и кожен меланом.

Отварата се прави много лесно. Взима се една голяма лъжица корени от глухарче. Киснат се за осем часа в половин литър студена вода. Прецежда се и се пие през целия ден, на равни части.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.