Зачервено и възпалено гърло? Тези домашни лекове ще ви спасят

https://zdravno.net/bolesti/zacherveno-i-vazpaleno-garlo-tezi-domashni-lekove-shte-vi-spasyat/129408 Zdravno.net
Зачервено и възпалено гърло? Тези домашни лекове ще ви спасят

Времето навън е  нестабилно

Това често ни причинява инфекция в гърлото. Ако имате зачервено и възпалено гърло тези домашни лекове ще ви помогнат незабавно.

Едно от лекарствата е с червено цвекло. Взимате една глава челвено цвекло, обелвате я и я настъргвате. Към нея добавяте пълна голяма лъжица с оцет.

Може да е ябълков или винен. Оставате сместа да отлежи половин час. След което изяждаме цвеклото. Червеното цвекло е уникално за здравето.

То укрепва сърцето, прочиства кръвоносните съдове,укрепва и черния дроб.Зеленчукът чисти и лимфите. Богато  е на много и различни витамини, минерали и полезни вещества.

При болно гърло може да използвате  и лекарството на лечителя Петър Дънов. За целта сваряваме едно яйце, като отделяме жълтъка от белтъка.

Намачкваме белтъка, като го смесваме с малка лъжичка пудра захар. Лекарството слагаме върху марля и слагаме на болното гърло. След това увиваме с вълнен шал. Това лекарство изтегля вредните вещества от болното гърло.

За профилактика може да използвате и клеева тинктура. Петър Димков препоръчва всяка сутрин да слагаме по тридесетина капки от нея в хладка вода и да я изпиваме на гладно. Тя пази не само гърлото, но и целия организъм и засилва имунитета.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.