На 81 изглежда на 50! Тайните за младост на Марта Стюарт

https://zdravno.net/dieti/na-81-izglezhda-na-50-taynite-za-mladost-na-marta-styuart/112333 Zdravno.net
На 81 изглежда на 50! Тайните за младост на Марта Стюарт

За американките Марта Стюарт е като божество

С готварските си книги и телевизионното си предаване за съвети за бита тя спечели уважението на дамите. А и милиарди долари. Тя е първата жена в Америка, станала милиардерка благодарение на труда си.

Освен това тя впечатлява и с вида си. Миналото лято навърши 81, но изглежда на 50.В телевизионно предаване Марта Стюарт разкрива „тайните“ си за вечната младост.

Споделя, че разчита на гените си, за да остарява грациозно. Баба й и на 93 имала перфектна кожа. Но полага и съответните грижи, за да съхрани младостта си с годините.

Марта пие смути всяка сутрин. То е направено от спанак, магданоз или спирулина. Другата й тайна е, че закусва обилно и задължително.

Сутрин и вечер си слага дълбоко хидратиращ крем на лицето и на ръцете си.Любимото й занимание е градинарството. Отглежда плодове и зеленчуци, без пестициди и химически торове.

В менюто й основното месо е рибата. Придържа се към морската храна при храненето си.Използва пълнозърнести брашна, като печивата приготвя сама, в кухнята си.

Марта Стюарт съветва дамите да се занимават с неща, които ги правят щастливи. Тя препоръчва да се набляга най-вече на домашно приготвената храна, както и отглежданата храна в домашни условия.И към всичко да прибавят „щипка обич“.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.