Бабина рецепта чисти камъни в бъбреците и пикочния мехур

https://zdravno.net/narodna-medicina/babina-recepta-chisti-kamani-v-babrecite-i-pikochniya-mehur/119797 Zdravno.net
Бабина рецепта чисти камъни в бъбреците и пикочния мехур

Здравето на бъбреците и отделителната система са много важни

Освен с традиционната медицина, на помощ ни идва и полузабравена бабина рецепта. Тя чисти идеално бъбреците от камъни и пясък, също и камъни в пикочния мехур.

Лечението на бъбреците се случва идеално със зърнени култури. За целта ни е необходимо само с просо. Този народен илач отстранява камъни и пясъци от бъбреците, цистит,помага и при много женски болести.

Как се приготвя лекарството? Взимаме чаша с просо и го измиваме с топла вода. Изсипваме го в трилитров буркан, като го пълним с гореща вода. След това оставяме сместа на стайна температура, като покриваме съда.На следващият ден виждаме бяла каша във водата. Това именно е лекарството.

Лековитата течност се пие по всяка време и в количество, в каквото желаем. След като течността свърши, залейте буркана отново с вряла вода и отново изчакайте да се получи бялата каша. И продължаваме да приемаме лекарството.

Можете да пиете от течността, докато просото не промени вкуса си. След това го сменяме и отново можем да го залеем с вряла вода.

След като започнете лечението на камъни в бъбреците или в пикочния мехур, за седмица или две камъните се разтварят до пясък и след това се изхвърлят с урината.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.