Древна рецепта на монасите от Тбилиси: Дарява ни дълголетие

https://zdravno.net/narodna-medicina/drevna-recepta-na-monasite-ot-tbilisi-daryava-ni-dalgoletie/125944 Zdravno.net
Древна рецепта на монасите от Тбилиси: Дарява ни дълголетие

Тази древна рецепта ни дарява с дълголетие

Хората са знаели за нейната сила още от древността.Записана е на глинена плоча още от монасите в Тбилиси. През 1971 година е открита от експедиция на Юнеско.

Тя действа безотказно и до днес.

За нейното приготвяне са необходими по сто грама от билките лайка, жълт кантарион, брезови пъпки, както и хелихризум – безсмъртниче.

Как се приготвя вълшебното лекарство?

Всичките билки се слагат в кафемелачка и се смилат добре.Получената смес се слага в емайлиран съд. Вечер се взима от тази смес по една голяма лъжица и се залива с половин литър вряла вода.

Оставя се да престои двадесетина минути и след това се прецежда през марля. Налива се в чаша и се овкусява с лъжица мед.

Приема се след вечеря, като след това не се яде и пие нищо. На сутринта останалото количество от течността се подгрява и се слага лъжичка мед, като се изпива.

Процедурата продължава, докато се изчерпва цялото количество билки.Лекарството се приема сутрин и вечер.

Напитката подобрява метаболизма и чисти мастните отлагания по стените на кръвоносните съдове.Прави ги еластични. Това подмладява тялото.

Зрението се подобрява, отварата ни пази още от инсулт, инфаркт, атеросклероза, стенокардия и други тежки болести.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.