Лечебното сладко на Хипократ пази от рак и чисти червата

https://zdravno.net/narodna-medicina/lechebnoto-sladko-na-hipokrat-pazi-ot-rak-i-chisti-chervata/127598 Zdravno.net
Лечебното сладко на Хипократ пази от рак и чисти червата

Патогенните микроорганизми в червата са изключително опасни

Когато имунната система спадне, те може да предизвикат много поразии на организма ни. Това твърдял най-великия лекар на античността Хипократ.

В храма на здравето на остров Кос бъдещия лекар разбрал нещо много важно-здравето минава през стомаха. Хипократ учел учениците си, че здравето на сърдечния мускул е  важно, за да разнася хранителните вещества по цялото тяло.

Лечителят от древността имал своя рецепта, с която бил във перфектно здраве и винаги във форма.

Витамините от група В пазели тялото от рак, орехите и медът хранели мозъка и пазели щитовидната жлеза. Смокините чистят тялото от паразити, а сливите и още няколко съставки подсилвали сърдечния мускул.

Лечебното сладко на Хипократ се приготвя с пет прости съставки. То е за здраво сърце и изчиства червата. Този мармалад може да се хапва и за закуска.

Състои се от равни части орехи, кайсии, сливи, смокини и мед. Плодовете може да са пресни или сушени.Примерният вариант е по 300 грама от плодовете и сто грама мед, като количеството може да варира.

Всичките съставки се смилат на гладко пюре. Добавят се меда и ядките. Съхранява се в хладилник. Лечебната смес на Хипократ се взима по една малка лъжичка преди закуска, обяд и вечеря.

Източник: Ретро

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.