Лесна домашна рецепта ни спасява от ревматоидния артрит

https://zdravno.net/narodna-medicina/lesna-domashna-recepta-ni-spasyava-ot-revmatoidniya-artrit/127514 Zdravno.net
Лесна домашна рецепта ни спасява от ревматоидния артрит

Ревматоидният артрит е болезнен и често традиционната медицина е безсилна

Но тук на помощ ни идват домашните рецепти, както и хомеопатията. Те ни помагат да се възстановим след кризи, предизвикани от болестта.

Болестта протича с отекли, зачервени, силно болезнени стави. При докосване те излъчват топлина. Един от гадните моменти на заболяването е, че сутрин, при събуждане, дълго време може да не се раздвижите.

Освен това страдащите от ревматоидния артрит  и след ставане се чувстват уморени, не са работоспособни, може да развият висока температура, както и да загубят тегло и то без диети.

Състоянието се подобрява почти веднага, след като изпълните тази народна и изключително лесна рецепта.

За целта ни е необходимо да имаме килограм картофи. Нарязваме ги на едри парчета, като не ги белим. Слагаме ги да се варят в два литра вода дотогава, докато водата изври и стане литър. Така приготвената отвара пием през целия ден. Лечението продължава четиридесет дни.

Но по време на лечението някои храни не бива да се консумират. Такива са колбасите, мазните консерви, пастетите, мазните сирена, месо, яйца. Трябва да ограничите приемът на тестени и сладки неща, сирене, кашкавал, също така прясно мляко и бобови храни.

Позволено е, по време на лечението, да хапвате повече плодове, зеленчуци, спанак, ядки, отвара от билки, коприва, овесени ядки. С тази рецепта се лекувате веднъж на годината.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.