Невероятно!С тази запарка смъквате високото кръвно

https://zdravno.net/narodna-medicina/neveroyatnos-tazi-zaparka-smakvate-visokoto-kravno/116265 Zdravno.net
Невероятно!С тази запарка смъквате високото кръвно

Високото кръвно налягане е мор за много хора по света

Освен традиционните лекарства, има народни средства, които водят до нормализиране на кръвното. Едно от тях е запарка от невен.

За да я направите, необходимо е да сложите една голяма лъжица изсушен цвят в чаена чаша вряла вода.

След което чашата се покрива с чинийка и я оставяме да се  запарва един час. Така се извличат полезните свойства от билката. След което отварата се прецежда.

Извлекът се пие по три пъти на ден, на гладно, в количество от сто милилитра.Отварата се приготвя и се пие дотогава, докато усетите нормализиране на високото кръвно налягане.

Ако приемате медикаменти за хипертонията, не ги спирайте, пийте отварата паралелно с тях. Но все пак се консултирайте с вашия кардиолог, евентуално да намали дозата на лекарствата, които пиете.

Ако кръвното налягане ви се повишава само при стрес или при консумацията на мазни храни, пийте отварата от невен профилактично.

 Невенът е изключително полезен не само при вътрешна, но и при външна употреба. Освен при хипертония, отварата от невен помага при повръщане, язва или други възпалителни процеси на стомаха. Също при проблеми с черния дроб и жлъчката.

Запарката може да се приема един или два пъти на ден и то на гладен стомах.

 

.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.