106-годишния дядо Георги: С тази вълшебна рецепта излекувах перде на очите си!(Помогнал на хиляди)

https://zdravno.net/narodni-lechiteli/106-godishniya-dyado-georgi-s-tazi-valshebna-recepta-izlekuvah-perde-na-ochite-sipomognal-na-hilyadi/48152 Zdravno.net
106-годишния дядо Георги: С тази вълшебна рецепта излекувах перде на очите си!(Помогнал на хиляди)

Дядо Георги от Бенковски е помогнал на много хора

  106-годишният Георги от пловдивското село Бенковски сам си е излекувал перде на очите. Столетникът е невероятен и мъдър човек. [caption id="attachment_3363" align="alignright" width="365"]дядо Георги 106-годишния дядо Георги излекува сам перде[/caption] Той говори спокойно, разбрано, без да се запъва, с бистър ум. Участвал е в битките в края на Втората световна война, както и в боевете край Драва. Столетникът е имал труден живот, след войната се връща в родното си село. Занимавал се е със земеделие и фермерство. Правил големи количества ракия и вино, но никога не е пиел. Раздавал го на приятели и роднини, никога не е и пушил цигари. Единствено лятото си позволявал по две-три глътки бира и нищо повече. Сам си е произвеждал сирене, масло, мляко, кашкавал. Отглеждал е и 25 кошера с пчели, като е добивал мед. Старецът винаги се е придържал към природосъобразен начин на живот. Дядо Георги твърди, че откакто се помни, на масата му винаги има лимони и мед. Той изяжда по една тенекия мед на година. Това е панацеята да доживее до тази достолепна възраст и да бъде с пъргав ум и на крака. С тази проста рецепта той е излекувал перде на очите, известна още като катаракта. Помогнал е и на хиляди хора да се спасят от неприятното заболяване. Ето какви са съставките на вълшебната рецепта: За нея са необходими 200 мл вода и една супена лъжичка чист мед. Разбърква се до получаване на хомогенна смес. След което част от нея се изсипва в една бирена капачка. Навеждате се назад и я допирате до окото. Да се знае, че това трябва да стане само в продължение на една минута и нито секунда повече. Трябва лекичко да мижиш, за да се разнесе лекарството между клепачите. Лечението продължава седмица, но зависи и от това колко е узряло пердето. Дядо Георги предупреждава също, че водата трябва да е преварена. А медът-качествен и хубав.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.