Бай Васил от Чавдар:Вярвате или не, чистя черен дроб и жлъчка за седмица!(Методът е уникален, помага и на алкохолици)

https://zdravno.net/narodni-lechiteli/bay-vasil-ot-chavdarvyarvate-ili-ne-chistya-cheren-drob-i-zhlachka-za-sedmicametodat-e-unikalen-pomaga-i-na-alkoholici/47938 Zdravno.net
Бай Васил от Чавдар:Вярвате или не, чистя черен дроб и жлъчка за седмица!(Методът е уникален, помага и на алкохолици)

Ако черният дроб и жлъчката са почистени, значи целия ви организъм е здрав!

Всеки човек се нуждае в един момент от пречистване на тези два жизнено важни органа. Бай Васил от Чавдар има уникален метод за пречистване на черния дроб и жлъчката. Народният лечител има уникална рецепта за това, като дори алкохолиците се пречистват след този сеанс. За страхотната рецепта са ни необходими само природни продукти. Трябва ни: 15 кг зелени ябълки, сок от лимон или грейпфрут-300 мл, 3 кг цвекло, зехтин, моркови и 2 пакета морска сол. „На ден приготвяме около литър сок от зелени ябълки, моркови и цвекло. Ябълките трябва да са зелени, защото в тях се съдържа вещество, което омекотява камъните в жлъчката и чистят токсините в черния дроб. Но сокът не се пие на гладно, а между храненията. И никога вечер”, обяснява бай Васил от село Чавдар. За да бъде максимално ефективно лечението през тази седмица премахнете от менюто си студените напитки и храна. Те не благоприятстват прочистването на организма от вредните вещества. Преди старта на лечението има и период на подготовка. Най-малко две седмици преди това не яжте животинска храна. Освен това всяка сутрин на гладно задължително пийте чаша топла вода с мед. На седмият ден изпийте литър сок от зелени ябълки. Не хапвайте нищо друго. Изпитвате ли неистов глад, вземете си плод или зеленчук, но не след 14 часа. След това започнете със загрявката. Загрейте грейка или електрическа възглавница и я сложете върху черния си дроб. Към 17 часа изпийте английската сол, за да прочистите червата си. После продължете със загрявката. Това е необходимо, за да омекотите каналчетата и по-лесно да се освободите от вредните токсини и камъни в жлъчката. В 19 часа почвате да пиете зехтин с лимонов сок. Пие се на глътки, като течността предварително е загрята на водна баня до телесна температура. После лягате да спите и природата си върши останалото. “Не ми вярваха, че за седмица успях да ги пречистя и сега не мога да си затвора вратата от хора”, споделя бай Васил.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.