Лечителката Мария Дафова: Диабетът може да се излекува с маслини!(Ето и рецептата-чудо)

https://zdravno.net/narodni-lechiteli/lechitelkata-mariya-dafova-diabetat-mozhe-da-se-izlekuva-s-maslinieto-i-receptata-chudo/48206 Zdravno.net
Лечителката Мария Дафова: Диабетът може да се излекува с маслини!(Ето и рецептата-чудо)

Мария Дафова лекува диабет с маслини

  Пловдивската лечителка Мария Дафова твърди, че може да се излекува коварната болест диабет с маслини. Тя е известна още като Майка Мария и самата е страдала от това коварно заболяване. [caption id="attachment_3628" align="alignright" width="365"]Мария Дафова Лечителката Мария Дафова дава рецепта за диабет, сн. Фейсбук[/caption] Според статистиката с днешна дата от захарна болест страдат 8,8% от българите, което прави половин милион болни. В световен мащаб заболелите от захарен диабет през 2015 година са 415 милиона души. Очаква се до 2030 г. техния брой да нарасне до внушителния размер от 500 милиона човека. Диабетът е хронично заболяване, при което нивото на глюкозата в кръвта е завишено. Тя може да влезе в клетките само при достатъчно количество инсулин. При болните от диабет има частично или напълно нарушено производство на инсулин от панкреаса, като е нарушено и действието на произвеждания инсулин. Макар диабетът да се счита за нелечимо заболяване, има много народни илачи, с които той може да го контролираме или напълно забравим за съществуването му. Една такава рецепта е на Майка Мария. за целта са ни необходими 40 броя маслини. След това се слагат в компотен буркан и се заливат догоре с ракия. След това се прибират в шкаф, хладилник или ли се оставят на стайна температура. След това в продължение на пет дни се ядат по 2 маслини сутрин и по две вечер, общо 20 на брой. На 6-тия ден се изследва захарта, ако е спаднала, прекратява се консумацията на маслини. Ако е над нормата, продължава да се хапват по една маслина сутрин и една вечер, до изчерпване на количеството. Ако захарта не е в норма и след втория курс, се прави почивка от десетина дни и през това време се прави подготовката за втората доза в ракия и след като е готова, се прави повторно лечение. Препоръката на лечителката Мария Дафова паралелно с маслините да се пие и канела на прах. Купуват се от аптеката. Пият се по 30 капки три пъти на ден или по една чаена лъжичка от ароматната подправка с купичка кисело мляко и то по три пъти на ден.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.