При него хвърлят патериците: Намества само с пръсти, няма сгрешена диагноза!(На всички помага безплатно)

https://zdravno.net/narodni-lechiteli/pri-nego-hvarlyat-patericite-namestva-samo-s-prasti-nyama-sgreshena-diagnozana-vsichki-pomaga-bezplatno/47971 Zdravno.net
При него хвърлят патериците: Намества само с пръсти, няма сгрешена диагноза!(На всички помага безплатно)

В България има много лечители, но малко са признатите

  Този лечител е заслужил народната признателност. С чудодейните си ръце лекува изкълчени и навехнали крайници, ошипени стави, захапани прешлени, възпалени сухожилия. Хората с любов го наричат бай Стоян Дойнов от Тетевен. За себе си гордо казва, че не е чакръкчия, а „майстор правач”. Преглежда от 8 до 13, 30 ч. всеки ден. При него идват много известни хора, спортисти, културтрегери и обикновени хора. Болните захвърлят патериците и си тръгват като преродени от чакръкчията бай Стоян. „Само с пръсти намествам. До днес нямам сгрешена диагноза. Коленни стави, ръка или болен кръст, знам къде да пипна. Като погледна човек го виждам като на рентген”, казва бай Стоян. И обяснява, че „трапчинките” от двете страни на кръста за него са като „барометър”. Ако са затворени, продължава с лечението, но ако не са изпраща болните при доктор. С едно пипане излекувал глезена на Любо Ганев. Волейболният бивш национал бил половин година на лекарства, преди да дойде при чакръкчията. Днес дори не си спомня за онази пронизваща болка. Тетевенският магьосник излекувал и семейството на комедийнаат фурия Татяна Лолова. Мъжът и синът й дошли при него с прищипване на нервите на кръста и краката. „Пристигнаха превити на две, виеха от болка. Тръгнаха си здрави”, спомня си с усмивка народния лечител. Калата също търсил лек при Стоян Дойнов. На всички помага безплатно. Твърди, че го е срам да взима пари от хората за дарбата си. А те пък от благодарност му оставят храна и подаръци. Бай Стоян Дойнов от Тетевен съветва всички хора да не се навеждат, а да клякат, ако искат да вдигнат нещо от земята. Също и да не правят резки движения. И винаги да спят на дясно, защото сънят на лявото рамо бил нездрав.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.