Рецептата на лечителя Иван Бързински: Чисти черния дроб и пази от болести

https://zdravno.net/narodni-lechiteli/receptata-na-lechitelya-ivan-barzinski-chisti-cherniya-drob-i-pazi-ot-bolesti/113853 Zdravno.net
Рецептата на лечителя Иван Бързински: Чисти черния дроб и пази от болести

Лечителят Иван Бързински приживе бе титулуван като Министър на билките

Той е лекувал бивши партийни величия, както и бившия руски първи лидер Леонид Брежнев.

Неговата отвара за прочистване и лечение на черния дроб е уникална и върши чудеса за здравето.Наречената още „златна рецепта“ извършва превенция на този важен орган и помага срещу много болести.

Освен това напълно натуралното лекарство чисти токсините от тялото, помага след преяждане и препиване.Помага да се облекчи действието на язви, колити, гастрити и всякакви болести на стомаха.

Рецептата е полезна при подагра, също така при ревматизъм, успокоява и прочиства също така и бъбреците.

Златната рецепта на еликсира билкаря приготвял по следния начин. За лекарството са необходими четири килограма цвят от жълт кантарион, както и четири литра зехтин.

Билката се слага в подходящ, за целта, съд. След което се залива със зехтина и се захлупва. Оставя се да престои на слънце четиридесет дни. През този период се разбърква от време-навреме.След този период се взима лекарството и се прецежда през тензух.

Приема се по една супена лъжица сутрин, обед и вечер. Лечението продължава до пълното изчерпване на количеството. Тази златна рецепта наистина действа,уверяват тези, които са я изпробвали на себе си.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.