Рецепти на Ванга със сено и морска сол борят стреса!(Супер ефективни)

https://zdravno.net/narodni-lechiteli/recepti-na-vanga-sas-seno-i-morska-sol-boryat-stresasuper-efektivni/48543 Zdravno.net
Рецепти на Ванга със сено и морска сол борят стреса!(Супер ефективни)

Тези рецепти на баба Ванга борят стреса и лекуват тялото

  С тези народни лекове на Ванга стресът и умората веднага изчезват от нас. Това разкрива Георги Петков, духовен лечител от Гарна Оряховица. От 25 години той е излекувал много хора с мантри, [caption id="attachment_5278" align="alignright" width="365"]Ванга Баба Ванга е борила стрес със сено, сн. Фейсбук[/caption] молитви, които изрича на святи и силно енергийни места. За коронавирусът лечителят казва, че това е първото изпитание, което Господ ни изпрати. Второто, твърди, че ще ни удари мозъка и ще мрем като врабчета. Той дава пример, че ако сега, от пандемията с коронавируса е писано да си отидат примерно два милиона хора по света, при втория път те ще нарастнат на 500 милиона, ако не се осъзнаем. Георги Петков предупреждава, че за да не се сбъднат тези мрачни прогнози, трябва да се научим да мислим позитивно. И да се обърнем към Бог, както и да станем по-добри, да правим добри дела. Това са качества, които самия Господ е заложил в нас, хората- любов и прошка. На първо място трябва да се научим да прощаваме, като на този етап само малцина го умеят. Заради всичката тази негативна енергия и загуба на исконните ценности, хората стават все по-стресирани и му се обаждат от всички краища на света, за да им помогне със съвети и лечение. Защото, ако човек мисли негативно и се тревожи, тогава негативните сили усещат и го нападат, атакуват го. И той започва да носи този товар постоянно на гърба си. И да се терзае, обяснява лечителят. Това притеснение и стрес, които са повсеместни, натоварват нервната система. Зотава против стрес той предоставя рецепта на баба Ванга със сушено горско сено. Как се приготвя рецептата? Завираме вода в тенджера, след което слагаме два наръча от окосеното сено във врялата вода. Оставяме да ври 10-15 минути. Сваляме от огъня, изваждаме сеното и оставяме отварата да изстине. Опитваме водата с пръст, да е поносимо топла, а не гореща. След това с цялата отвара измиваме главата си, като втриваме в корените на косата. После слагаме кърпа на главата, вестник и най-отгоре увиваме с найлон. Оставяме така 20 минути и после сваляме всичко.И измиваме косата си. Правим процедурата през вечеря, а рецептата наистина е уникална, твърди лечителят. Вместо антидепресанти, лечителя Георги Петков предлага една простичка рецепта. В леген с топла вода и морскса сол вечерно време да потапяме краката си. Държим ги 10-15 минути. Тази смес изтегля негативната енергия и ни уснпокоява. Страшно ефикасна е, твърди Петков. След което е добре да вземем контрастен душ, със силна струя. Така изхвърляме всяка чернилка от себе си и се пречистваме, като новородени сме, съветва духовния гуру.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.