91-годишния модел Кармен Дел Орефис съветва: Как да остареем красиво!

https://zdravno.net/zdravni-saveti/91-godishniya-model-karmen-del-orefis-savetva-kak-da-ostareem-krasivo/52810 Zdravno.net
91-годишния модел Кармен Дел Орефис съветва: Как да остареем красиво!

Кармен Дел Орефис  е на 91 и модел

И на тази достолепна възраст тя краси най-известните световни модни списания. Дамата доказва, че възрастта е само цифри. Тя дава съвети как да запазим младостта и красотата си дълго време.

Кожата е важна не само за общия вид, но и защото предпазва тялото. Грижите по нея са важни. Затова моделът съветва да използваме слънцезащитни кремове, както и такива, които я хидратират. Освен това е важно да се преглеждаме за опасния рак на кожата. Също и да използваме продукти срещу нейното стареене.

Друго важно условие, за да съхраним младостта си, е храненето. В диетата непременно да включваме плодове, зеленчуци, както и пълнозърнести храни. Също млечни продукти с ниско съдържание на мазнини, както и здравословни мазнини.

Кармен Дел Орефис  съветва да не се храним никога с имитиращи продукти  и рафинирани захари. Както и да намалим солта в ястията.

Другият трик за вечна младост  е движението. Моделът съветва да сме винаги активни. Независимо дали ще ходим, плуваме или танцуваме.

Психичното здраве също е важно. Затова е добре да прекарваме време с приятели или с любимите хора, да не се изолираме. Както и да приемаме възрастта си, така ще сме синхрон с вътрешното ни „аз“ и ще живеем по-дълго и пълноценно.

Да намалим стреса, също е важно условие за лицето и цялостната ни визия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.