Бъдете внимателни! Не пренебрегвайте болката в стомаха

https://zdravno.net/bolesti/badete-vnimatelni-ne-prenebregvayte-bolkata-v-stomaha/131852 Zdravno.net
Бъдете внимателни! Не пренебрегвайте болката в стомаха

Редуване на стомашна болка със затишие може да сигнализира за опасни здравословни проблеми

Стомашните болки може да се превърнат в сериозен проблем, за който трябва да потърсите компетентна лекарска помощ.

Някои болки в стомаха се появяват изведнъж и после се превръщат в постоянни. Това състояние може да е безобидно, но може да алармира и за сериозни заболявания. Някои колики започват леко, но постепенно се задълбочават и дори се засилват.

Но какво се случва, ако имате сериозни, силни и повтарящи се болки в стомаха?! Това може да се причини от различни здравословни проблеми, но може да е  и сигнал за раздразнени черва.

Откриването на точната причина за тази болка може да е първата стъпка към облекчаване и дори решаване на проблема.

Ако сте приемали болкоуспокояващи, за да облекчите страданието си, но болката не изчезва,  а продължава, веднага трябва да се обърнете към лекар.

Щом, в един момент, болката изчезне, но се появява отново и отново, пак трябва да се консултирате със специалист. Пренебрегнете ли тези сигнали на тялото, това може да застраши здравето и правилното функциониране на органите и може да има фатален край, предупреждават експертите.

Източник: Актуално.ком

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.