Биреното коремче ни притеснява! Как да се отървем

https://zdravno.net/bolesti/birenoto-koremche-ni-pritesnyava-kak-da-se-otarvem/112847 Zdravno.net
Биреното коремче ни притеснява! Как да се отървем

Биреното коремче не само ни пречи

То може да ни докара и куп болести. Такива са инфаркт, инсулт. Излишните мазнини в областта на корема може да ни докара също диабет, както и метаболитен синдром.

Какво трябва да консумираме, за да се отървем от биреното коремче? Според експертите нискокалоричните храни не само не помагат, ами и вредят. Причината е, че тялото не може да бъде излъгано. Започваме ли да гладуваме, тогава и метаболизма се забавя.

И като добавка не може да отслабнете.Експертите съветват около седемдесет на сто от храненето за деня да бъде прехвърлено в първата половина на деня. И да се яде на части, като интервала между храненията да са в порядъка на три-до три часа и половина.

Освен това в диетата е добре да се включат следните храни. И те са риба, ядки, също така авокадо и храни, богати на протеини. Такива са яйца от кокошка, боб, леща, грах, както и пилешко месо.

Това хранене няма да ни отклони от правилното хранене.Така планирано  и контролирано прекъсваме диетата, като може да си позволите да си хапвате и любимите си храни.Но експертите съветват все пак да сядаме на масата и да хапваме, когато наистина почувстваме глад.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.