Отървете се от тези храни!Лепят се на корема

https://zdravno.net/bolesti/otarvete-se-ot-tezi-hranilepyat-se-na-korema/54853 Zdravno.net
Отървете се от тези храни!Лепят се на корема

Има храни, които директно се лепят на корема и талията

Употребата на тези хранителни вещества не само не ни пази от натрупване на висцерални мазнини по корема, но и  спомагат за бързото им натрупване.

Заради тази причина спецовете съветват да се откажем в менюто си от тези хранителни вещества.

Една от най-неприятните последици от появата на мазнини около корема и талията е създаване на проблем с производството на инсулин.Това може да доведе до появата на захарен диабет, както и на проблем със сърцето и кръвоносните съдове.

Първото нещо, от което трябва да се откажете, това са плодовите сокове.Постоянната им консумация води до натрупване на излишни мазнини в тялото ни.Защото в тях се съдържат захари, които повишават нивото на глюкозата.

Освен това не бива да се консумират често и храни с транс-мазнини, както и с дълъг срок на годност. Такива са бисквитите, мъфините и други от този род.

Диетолозите също съветват да не се яде често и сладолед. Това любимо лакомство на мнозина съдържа много захари, в резултат на което се повишават нивата на кръвната захар. И последствията са бързо освобождаване на инсулина.

Причинители на натрупване на мазнини по корема също са белия ориз, белия хляб, както и газираните напитки, категорични са спецовете.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.