Рецепта на три века и половина ни спасява от язва

https://zdravno.net/bolesti/recepta-na-tri-veka-i-polovina-ni-spasyava-ot-yazva/116795 Zdravno.net
Рецепта на три века и половина ни спасява от язва

Тази рецепта съществува н Библията от над 3500 години

Тя се изпълнява изключително лесно, но носи огромни ползи за здравето на човека. И това е чай от маслинови листа. В тях се съдържат суперактивни компоненти. Те действат на болести като гонорея, херпес, туберкулоза, хепатит и менингит. Спасява ни и от грипа.

Освен това се борят с гъбички, както и с много бактерии. Освен това чаят от маслинови листа побеждава още страховити и опасни заболявания. Такива са язва на стомаха, ботулизъм, хроничната умора. Помагат също така при енцефалит, малария, атеросклероза, както и при инфекции на пикочните пътища.

Лекарството се приготвя изключително лесно. За целта са ни необходими двадесетина здрави, но изсушени листа от маслиново дърво.

И другият компонент е три литра вода.Сложете листата в гореща вода и оставете да врят около десетина минути. След което ги извадете и оставете чаят да изстива на стайна температура около петнадесет минути. След това, към него, може да добавите мед или лимонов сок. Топлата напитка се пие всеки ден, в продължение на няколко седмици и ефектът е неминуем.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.