С тези натурални хапчета болката изчезва за миг

https://zdravno.net/bolesti/s-tezi-naturalni-hapcheta-bolkata-izchezva-za-mig/110727 Zdravno.net
С тези натурални хапчета болката изчезва за миг

Болката често ни кара да чувстваме дискомфорт и може да ни попречи да си вършим ежедневните работи

Болката, причинена от различни проблеми, от всякакво естество, са най-малкото неприятни. Често се справяме с тях, като взимаме различни по вид и качества лекарства.Те ни помагат да облекчим болките, но често ефекта е само временен.

Приемането на хапчета срещу болка ежедневно обаче не е решение на проблемите.

Понеже лекарствата имат доста странични ефекти.Затова има природни средства, които ни помагат да се справим с болката. Много натурални продукти имат същия ефект-парират болката и тя изчезва за миг. Такъв  е коренът от джинджифил, който парира болката в тялото. Сокът от този полезен корен намалява болката на мускулите до двадесет на сто. Сокът помага също и срещу стомашни болки, които са в резултат от лошо храносмилане.

Джинджифилът притежава противовъзпалителни свойства и е антистатик. Той съдържа вещества, намаляващи болките, включително и артритните.

Куркумата също действа успешно срещу болката в тялото. Благодарение на веществото, което съдържа, тя дори е ефективна срещу болки от артрит.Мляко с мед и куркума може да се приема всеки ден, като помага при ставни,артритни и всякакви други болежки.Друг натурален продукт, облекчаващи болки от артрит и остеопороза, е лененото семе. То намалява възпаленията и подуванията в ставите.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.