Водата лекува шест сериозни болести

https://zdravno.net/bolesti/vodata-lekuva-shest-seriozni-bolesti/111778 Zdravno.net
Водата лекува шест сериозни болести

Водата е ценен дар за цялото ни тяло

Тя освен това лекува и доста сериозни заболявания. Защото органите и тялото ни съдържат големи количества вода и без нея животът  ни е немислим.

Болката в кръста и гръбначния стълб са признаци на недостатъчен прием на вода в дисковете-водните възглавници, които подържат тежестта на тялото ни.

Ревматоидният артрит също е сигнализира, че не пиете достатъчно от тази течност.Болезнените стави се лекуват с повече вода и малко сол, а не само с болкоуспокояващи.

Завишеният прием на вода лекува и стенокардията.

Понеже сърдечната болка съобщава за недостатъчно количество вода в оста сърце-бял дроб.Когато страдаме от колит, това сигнализира за недостиг на вода в дебелото черво.

В такъв случай дебелото черво „изтисква“ течността от екскрементите и се получава недостиг на живителната течност.

Астмата също е в резултата от усложнение на обезводняване на организма ни.Захарната болест, особено в зряла възраст, също е в резултат на недостиг на вода в нашето тяло.Водата, с малко сол в нея, ще обърне нещата в един по-ранен етап.

Трябва да има вода и за да може да изпълнява мозъка приоритетните си функции, а и да е здрав.Високият холестерол също е признак, че в тялото ни няма достатъчно количество вода.Холестеролът, освен че е необходим за мембраните на нервните клетки, служи и като щит водата да не излиза от тях.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.