Два лесни начина да забързате метаболизма! И да се вталите

https://zdravno.net/dieti/dva-lesni-nachina-da-zabarzate-metabolizma-i-da-se-vtalite/134659 Zdravno.net
Два лесни начина да забързате метаболизма! И да се вталите

При ефективният метаболизъм тялото преобразува храните и напитките в енергия и то при минимално натрупване на мазнини

Някои добавки могат да ускорят метаболизма, като подобрят доста от телесните процеси.Балансираната диета и ежедневните физически упражнения помагат също да се вталим скоростно.

Всичко това ускорява метаболизма и подобрява нашето здраве.

Екстрактът от зелен чай ускорява метаболизма. Той подобрява инсулиновата чувствителност и се отразява положително на здравето като цяло.

Зеленият чай може да е изключително полезна добавка при балансираното и здравословно хранене, съчетано с физическата активност.Полезните вещества в тази напитка забързват метаболизма и се грижат за окисляването на мазнините.

Кофеинът в кафето, чая и други напитки действа на централната нервна система, за да ускори метаболизма и да изгори калории.

Той увеличава производството на топлина в тялото и на изгарянето на калориите. Кофеинът, в комбинация със здравословното хранене и физическата активност, действа за ускоряване на метаболизма и на изгаряне на калориите.

Източник: Актуално.ком, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.