Не ви се вярва! Но с тази зимнина сваляте килограми

https://zdravno.net/dieti/ne-vi-se-vyarva-no-s-tazi-zimnina-svalyate-kilogrami/128464 Zdravno.net
Не ви се вярва! Но с тази зимнина сваляте килограми

Има една зимнина, която сваля килограми

Ако сте на диета след зимните празници и искате да влезете в норма, тази зимнина определено ще ви помогне.

Този продукт, който се приготвя като зимнина е айварът. С него определено не се пълнее, но той решава още един проблем, който мъчи мнозина.

Той може да се използва както за лека закуска, така и за вечеря. Калоричността на зимнината зависи от начина на приготвяне.

С него си осигурявате много малко хранителни вещества, затова е подходящ за диети.

Чушките, от които се прави зимнината, се пекат  и обелват първо. След това се смилат и пържат дълго време.Така напълно се унищожават всички ценни вещества, най-вече витамините.

Ако при приготвянето са слага олио „на око“, тогава айварът може да стене по-калоричен.Но айварът има едно ценно качество-при консумацията той помага да се смилат всички други храни, които хапваме с него.

Защото в айварът чушката се губи, но фибрите остават.Той събира канцерогените, които излизат заедно с изпражненията.Именно с тази зимнина ще ги изхвърлим навън само за няколко часа.

Ако хапвате по три пъти на ден от айвара, с лъжица, няма да имате проблем с изхождането, съветват експертите.

Източник: Здраве.то

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.