Тайната рецепта за младост на Мерил Стрийп

https://zdravno.net/dieti/taynata-recepta-za-mladost-na-meril-striyp/143618 Zdravno.net
Тайната рецепта за младост на Мерил Стрийп

Мерил Стрийп е една от най-големите актриси на всички времена

Иконата на екрана не впечатлява само с таланта и ролите си, но и с невероятната си форма, независимо от възрастта.

Оказа се, че холивудската знаменитост има тайна рецепта за съхраняване на младостта си. И това е балансиране между грижи за тялото и натоварения й график.

Актрисата обаче не следва драстична диета или режими, при които да се ограничава във всичко при хранене. Тя залага най-вече на балансираното хранене и умереността. Холивудската знаменитост вярва в балансираната диета, която осигурява всички необходими витамини, минерали и полезни вещества.

Мерил Стрийп включва постоянно в менюто си салати, зеленчуци и плодове. Привърженик е  на растителната храна, която е богата на антиоксиданти и витамини. Тя предпочита сезонни плодове и зеленчуци, както и натурални подправки за ястията, които консумира.

Морските дарове също са част от нейната диета. Те поддържат сърцето здраво и правят кожата мека и млада. От рибите най-много набляга на сьомгата и скумрията. От тях получава омега 3-мастни киселини, които поддържат здравето й във форма.

За актрисата е важна и добрата хидратация на тялото. Заради което пие много вода през деня  и консумира зелен чай, богат на антиоксиданти. Звездата признава, че не се лишава от любимите храни, но винаги ги консумира в умерени количества. Залага също на дългите разходки, йогата и плуването.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.