Какво да добавите към кафето си? За да стане мощен заряд за отслабване

https://zdravno.net/narodna-medicina/kakvo-da-dobavite-kam-kafeto-si-za-da-stane-moshten-zaryad-za-otslabvane/144882 Zdravno.net
Какво да добавите към кафето си? За да стане мощен заряд за отслабване

Мнозина от нас слагат към кафето си захар или сметана

Но това не е най-добрия вариант за отслабване.Ето какво трябва да добавите към кофеиновата напитка, за да я превърнете в мощен заряд за отслабване.

Ако прибавите лимон към одобряващата напитка, вие ще стимулирате процесите, свързани със загубата на тегло, съветват експертите.

По думите на диетолозите, ако всяка сутрин добавите към кафето си лимонов сок, тогава ще ускорите процесите на отслабване.

Напитка с тази добавка ускорява метаболизма, премахва токсините от тялото и има диуретичен ефект.Освен това носи още ползи за здравето.

Може да увеличи еластичността на кръвоносните съдове, да възстанови бързо клетките и тъканите, решава и проблемите с високото киселинност на стомаха.

Но основното правило е да не пиете кафето с лимон на празен стомах. Най-добрият вариант е  да го консумирате един час след храненето. Ако не спазвате тази препоръка, може да затрудните храносмилането, съветват експертите.

По думите на експертите така приготвената напитка е противопоказна при високо кръвно налягане, аритмия, проблеми със стомашно-чревния тракт и склонност към алергии.

Комбинацията от кофеиновата напитка и лимоновия сок съдържа тонове полезни вещества, витамини и минерали, които се грижат за здравето ни.

Тази комбинация е отлична превенция за здравето. Важно е да не се пият повече от четири чаши на ден от напитката, защото може да има повече вреди, отколкото ползи.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.